Overzicht van de verschillende modellen en functies van Epson printers

Epson printer kopen

Epson is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van printers. Het heeft een reeks modellen die voldoen aan verschillende soorten afdrukbehoeften, van afdrukken thuis en op kantoor tot professionele afdrukken. Van budgetvriendelijke opties zoals de Expression Home-serie tot hoogwaardige fotoprinteropties zoals de SureColor P-serie, er is voor elk wat wils als je een Epson printer wilt kopen. Laten we eens kijken naar een aantal functies en modellen van Epson printers.

 

Budgetvriendelijke opties

De Expression Home-serie is een van de populairste budgetvriendelijke opties van Epson. Deze printers zijn perfect voor thuisgebruikers die basisfuncties nodig hebben zoals afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. De Expression Home XP-4100 is zo’n voorbeeld en biedt veel waar voor zijn geld dankzij het compacte ontwerp, de lage afdrukkosten, eenvoudige installatie en gebruik, plus mobiele afdrukmogelijkheden met smartphones of tablets via Wi-Fi Direct of NFC touch-to print-technologie.

 

Professionele printopties

Voor wie op zoek is naar printoplossingen op een professioneler niveau, is de SureColor P-serie de beste in zijn klasse. Deze inkjetprinters bieden prints van superieure kwaliteit met scherpe tekstdocumenten en levendige foto’s op verschillende mediatypen zoals canvas of fine art papier. Ze hebben grote kleurenpaletten voor nauwkeurige kleuraanpassing bij meerdere ontwerpen of projecten. Het SureColor P800-model is ideaal voor fotografen die kwaliteitsresultaten willen zonder hun printopdrachten te hoeven uitbesteden.

 

EcoTank-serie

De EcoTank-serie is de afgelopen jaren steeds populairder geworden dankzij de milieuvoordelen. Deze all-in-one modellen bieden hervulbare inkttanks zonder gedoe, wat betekent dat er geen cartridges meer hoeven te worden vervangen en dat er veel minder afval wordt gegenereerd in vergelijking met printers met gewone cartridges. Het EcoTank ET-3760-model biedt uitstekende waarde met zijn automatische documentinvoer en kopieer-, scan- en faxfuncties, terwijl er tot twee jaar inkt in de doos zit – perfect voor kleine bedrijven of drukke huishoudens!

 

Kopershandleiding

Als je een Epson printer koopt, ga dan eerst na wat je nodig hebt en zoek dan in de productcatalogus naar modellen die aan die specificaties voldoen. Als je bijvoorbeeld alleen basisafdrukken voor thuis nodig hebt, ga dan voor een budgetoptie zoals de Expression Home-serie; als je echter afdrukken op een professioneler niveau nodig hebt, kies dan voor iets als het SureColor P800-model. Als je bovendien milieubewust bent, probeer dan de EcoTank-serie, want deze alles-in-één printers bieden twee jaar inkt in de doos, waardoor je helemaal geen inktpatronen meer hoeft te vervangen!