Kasteel Rouge (alc. 8%)

Kasteel Rouge (alc. 8%) Kasteel Rouge is een unieke melange van Kasteel Donker en zoete kersenlikeur. Dit “fruitige”bier is een prima cocktail of aperitief. Een bier van zoete kersen met een overweldigend aroma. Het fruit overvleugelt de mout in het bier waaraan evenwel toetsen van chocolade en peper herinneren. Verrassend licht verteerbaar voor een vrij […]

Vedette extra blond (alc. 5,2%)

Vedette extra blond (alc. 5,2%) Vedett Extra Blond, een luxe pils met een ongewone smaak, gedomineerd door hop. Tamelijk droog, met een vleugje citroen. Een heerlijk aangenaam aroma met een romige moutsmaak, geeft het beetje Extra in Vedett Blond!

Houblon Chouffe dobbelen IPA tripel (alc. 9%)

Houblon Chouffe dobbelen IPA tripel (alc. 9%) Helder goud oranje Belgisch bier. De geuren van sinaasappel, grapefruit, mango en banaan voeren de boventoon. Kortom, niet te fruitig en ook niet bitter.

Vedette extra white (alc. 5%)

Vedette extra white (alc. 5%) Vedett Extra White, witbier met een heerlijk verkwikkende, verbazende frisse smaak, geaccentueerd door sinaasappel- en citroenschil, afgerond met een mild bitter smakenpallet en een droge afdronk.

Hopus (alc. 8,5%)

Hopus (alc. 8,5%) Belgisch bier gebouwen met maar liefs 5 verschillende hopsoorten. De bittere afdronk is krachtig maar niet overweldigend. Kortom, elke slok is de perfecte voorbereiding op de volgende.

Weihenstephaner (alc. 5,4%)

Weihenstephaner (alc. 5,4%) Door lage gisting verkregen Duits licht witbier met een frisse noot en aroma’s van banaan en tropisch fruit. Drinkt makkelijk weg.

Corona extra (alc. 4,5%)

Corona extra (alc. 4,5%) Is een Mexicaans bier met een neutrale smaak. Wordt geserveerd met een schijfje citroen of limoen.

Becks (alc. 5%)

Becks (alc. 5%) Duits bier met een pure, frisse en krachtige smaak.

Liefmans on the rocks (alc. 4,2%)

Liefmans on the rocks (alc. 4,2%) Liefmans on the rocks zorgt voor een geheel nieuwe bierervaring, een fruitige drank geserveerd op ijs voor een ultieme verfrissing.
De toetsen van aardbei, framboos, kriek, bosbes en vlierbes komen optimaal tot hun recht in deze combinatie met als resultaat een stijlvolle, fruitige, sprankelende en elegante beleving.

Lindemans Kriek (alc. 3,5%)

Lindemans Kriek (alc. 3,5%) Lindemans Kriek is een fruitbier en is gerijpt in eiken vaten waardoor de smaak heerlijk fruitig en zoet –zurig is. Heeft een mooie robijn rode kleur.